Dues recomanacions del cartell de La Seca Espai Brossa

EMMA FERNÀNDEZ | 23/05/2013

Aquesta setmana dues recomanacions del cartell de La Seca Espai Brossa. Molt bona oferta d’espectacles la que ens brinda aquest espai. Aprofitem-la.

La Meva Ismènia presenta una situació d’abast domèstic i quotidià: un pare vidu i gelós dels pretendents de la seva filla soltera, una tieta rica que conviu a la casa i una minyona a la manera de l’entremaliada Colombina. Finalment, per tancar el quartet, un elegant i pretensiós pretendent que ve de París per a conèixer i demanar la mà de la noia. I vet aquí com el conflicte és servit a la manera de sainet costumista a la moda del segle XIX. Tanmateix, el clixé va molt més enllà dels codis establerts i s’endinsa des d’un mecanisme savi, precís i si voleu també primari, a través d’imatges profundes i fonamentals que, com diu Jaume Melendres, el traductor, uneixen paraula i gest de la mateixa manera que unim verb i predicat.


Voleu més informació de La meva ismènia? Cliqueu AQUÍ.

Al fons del calaix
“Un altre vespre de divendres, la Júlia, tota sola, es disposa a capbussar-se en els seus records en forma de cartes, postals, fotografies i petites andròmines d’aquelles que hom mai no té prou voluntat per llençar. Tot plegat un joc prou entretingut fins que, inevitablement, apareix el fantasma d’allò que mai no es va resoldre.”
Voleu més informació de Al fons del calaix? Cliqueu AQUÍ.