“Dubtes en el vent”, primer senzill del nou disc de Guiem Soldevila

1R2A0773
Guiem Soldevila – Foto: Promocional de l’artista

El músic menorquí Guiem Soldevila acaba de presentar “Dubtes en el vent”, primer senzill del nou disc ‘Fins demà o la propera metamorfosi’ (Satélite K, 2018), aquest nou treball discogràfic és el quart del músic i sortirà el pròxim 9 de febrer.

‘Fins demà o la propera metamorfosi’ (Satélite K, 2018) marca un nou cicle en la trajectòria de Guiem Soldevila, que dóna pas a un llenguatge personal en què la música s’expandeix des del pop fins al clàssic, del folk a l’electrònica o del rock a la sensibilitat acústica. El disc es va enregistrar entre França, Barcelona i Menorca, i compta amb un gran equip de músics i col·laboracions de renom com Gemma Humet i Cece Giannotti.

Les pròximes dates de presentació del disc són:

– BARCELONA: 25 febrer (Auditori Barradas, Festival Barnasants)
– PALMA: 3 març (Teatre Xesc Forteza)
– MENORCA: 10 març (Teatre Calos de Ciutadella)

Guiem Soldevila – Dubtes en el vent

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.