‘Som’, primer LP del trio barceloní DUBCAT

DUBCAT és el projecte del Marc Taulé i el Joan Llobera, que junt Mireia Lorente formen aquest trio barceloní de música electrònica. Acaben publicar el seu primer LP titulat ‘Som’ (New Beats, 2017). Un disc trencador que es mou entre l’electrònica i la música de club anglesa, enregistrat entre Londres i Barcelona ha estat produït i barrejat pel productor Mark Dasousa (Aspencat, Zoo, Smoking Souls) i editat per New Beats (Kasba Music), segell independent de referència de la capital catalana.

DUBCAT representen una alternativa al dominant mestissatge del panorama català. Beuen de sonoritats de l’electrònica britànica i la seva tradició clubbing i de fusió amb ritmes forans com el reggae i el Hip Hop. Entre les seves influències trobem des del duet reggae electrònic Mattafix fins Die Antwoord, passant per Massili Sound System, Ràdio Macramé o els Pet Shop Boys.

Les 10 cançons que formen ‘Som’ (New Beats, 2017) ens porten una electrònica fresca, amb melodies festives, al disc hi trobem unes lletres plenes de missatge, compromeses i divertides.

DUBCAT – Som

  1. Som
  2. Beep Beep
  3. Spank me
  4. Creuaré el mar
  5. A temps
  6. Quan faci falta
  7. La bala
  8. Guspira
  9. La combinació
  10. Smash

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.