Don Juan Tenorio

REDACCIÓ | 11/05/2013

Don Juan Tenorio arriba al Teatre Condal de Barcelona. Es tracta d’una nova producció de Focus protagonitzada pels dos mestres de la comèdia catalana i puntals del panorama teatral dels últims anys: Joan Pera i Lloll Bertran.

Els cèlebres intèrprets conjuguen la seva excel·lència artística a l’escenari, aquesta vegada interpretant els mítics personatges de Doña Inés i Don Juan, del drama romàntic “Don Juan Tenorio”, de José Zorrilla.
Aquesta mítica peça, representada en múltiples ocasions a l’escena catalana, és recordada sobretot per la inoblidable interpretació per part de Joan Capri i Mary Santpere al Teatre Romea de Barcelona a mitjans dels anys 70.
Seguint aquesta estela d’humor, Joan Pera n’ha fet la seva particular adaptació i també n’assumeix la direcció, a part de formar binomi artístic amb la Lloll. Ambdós pretenen conferir frescor i actualitat a l’espectacle així com donar vida a una de les obres d’amor més impactants del teatre.
Tot i que ambdós actors han compartit escenari en nombroses ocasions, “Don Juan Tenorio” serà el primer espectacle en el que formaran binomi els dos sols. Un còctel explosiu amb Pera i Bertran en estat pur que garanteix rialles en aquesta comèdia d’alta volada que s’instal·larà al Teatre Condal.
L’espectacle coincideix amb l’aniversari dels 100 anys del naixement de Mary Santpere, a qui els protagonistes aprofiten per recordar amb l’espectacle igual que al mític Joan Capri.

Més informació: Teatre Condal