Doctor Prats anuncien fi de gira i una aturada per preparar un nou disc

Un dels grups del moment és sense dubte Doctor Prats que en tan sols 2 anys han editat dos discs i són dels grups amb més reproduccions a plataformes digitals. Ara, després d’haver realitzat una llarga gira que els ha portat per tot Catalunya, recorrent les principals poblacions i festivals, Japó, Hongria, França, Madrid, País Basc i Comunitat Valenciana.

Després de més de 200 concerts, Doctor Prats culminen el seu espectacle Festribal 2017 el pròxim 4 d’octubre a la sala Apolo fent l´últim concert de la gira del disc ‘Aham Sigah´ a Barcelona.

Aquest concert de comiat els portarà a fer una aturada de 6 mesos durant els quals prepararan un nou disc previst per maig 2018.

Doctor Prats final gira

Informació del concert:
Portes: 20.30h
Grup convidat – 21h
DOCTOR PRATS – 22.30h

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.