‘Diumenge’, és el segon treball del cantautor Eduard Gener

Eduard Gener presenta el seu segon disc Diumenge (RGB Suports, 2017). Aquest llarga durada és un compendi de 10 cançons pròpies influenciades pels discos que sonaven a la platina del tocadiscs de la casa els seus pares cada Diumenge, quan Gener era tot just adolescent. És un homenatge a una època alegre i un disc optimista sense ser un conte de fades. En el pla musical, Gener mescla en aquest disc estils com rhythm and blues, swing i cançó d’autor. Tant en la temàtica de les lletres com en la música, Diumenge és un disc força diferent a l’anterior, Les Avingudes, que era més tràgic i pausat.

Diumenge és un disc proper al jazz, d’estil clàssic però amb un so actual i un directe entusiasta ja sigui amb un Eduard Gener sol al piano com acompanyat del seu fantàstic combo de músics.

Eduard Gener és un pianista i cantant de Solsona (1985). Sorprèn amb l’àlbum de debut Les Avingudes (RGB Suports, 2015) una mescla original de soul, hip hop i cançó d’autor.

‘Diumenge’, el nou disc d’Eduard Gener va sortir a la venda el divendres 3 de març de 2017.

Font: RGB Suports
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.