GeneralRecordem

Després de tres anys de silenci, Komfusió presenta el seu nou treball

Komfusió_portada

Després de tres anys de silenci discogràfic, els valencians Komfusió tornen i reprenen els principis de la fusió i l’eclecticisme, explotant-los ara en una dimensió creativa molt més àmplia. I és que ‘Un poble de cançons’ (Mésdemil, 2015), el seu nou disc, combina la música amb la literatura, la fotografia amb el dibuix i el documentalisme amb la ficció. Tots els elements es concreten en un llibre CD-DVD documental que té com a element cohesionador la paraula poble, i que es fonamenta, en certa mesura, en el concepte wagnerià d’obra total.

El llibre narra, amb textos, dibuixos i fotografies, l’auto-ficció d’una jove blocaire que, amb una estètica realista, escriu sobre els llocs i els fets més assenyalats del poble on viu. Per la seua banda, el CD inclou 10 talls que consoliden i amplien el ventall d’estils i sonoritats del primer treball, el qual fluctua entre els ritmes jamaicans i el punk-rock, passant per les composicions per a banda, el jazz llatí i la música popular valenciana. Finalment, el DVD documental defineix el concepte de poble a través de la visió d’algunes de les veus més expertes de l’escena musical en català al País Valencià com ara Manolo Miralles (Al Tall), Gaspar Llopis (Sant Gatxo) o Ximo Guardiola (Òwix), i del testimoni d’altres representants de la nostra societat.

La presentació del DVD i del CD serà el 23 de maig a partir de les 20:00 h al Centre Escolar Server Mora de Sella, amb l’actuació del còmic Acho Comico i d’un concert amb El Diluvi, Estrall i Komfusió.

Comment here