‘Desfés-te de Festa’ nou disc de Crossing

«Desfés-te de Festa» (Música Global, 2016) és el segon treball discogràfic dels empordanesos Crossing, aquest arriba després de “Parem el Temps” (Música Global, 2015).

Crossing_desfes-te-de-festa

Després d’ una primera gira que els va portar a diversos escenaris com el Festival Acústica, La Festa dels Súpers, el YoungFest Barcelona, i més de quaranta concerts arreu de Catalunya. Ara amb «Desfés-te de Festa» el grup assoleix una experiència i maduresa que els ha permès dur a terme una evolució estètica, amb un so pop-dance contundent i internacional, tot fent camí amb aquesta voluntat d’autosuperació i versatilitat que els caracteritza.

Al grup format pels germans Ernest i Marina, veus principals i guitarra, i en Joel , teclats i veus, se lis uniran quatre músics a la guitarra, baix, bateria i percussionista en la seva aposta per un espectacle de gran format que els portarà de gira per tot Catalunya i el sud de França.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.