“Desde el infierno”, nou disc d’Hector Guerra

El nou disc d’Hector Guerra porta per nom “Desde el infierno”, un nou àlbum editat per Kasba Music que arriba després d’una etapa molt activa amb Pachamama Crew, banda formada pel mateix Hector l’any 2006 a Madrid, després de la dissolució d’aquest projecte es va traslladar a Mèxic i va ser en aquest país on comença l’aventura de “Amor desde el infierno”, una trilogia discogràfica que el va dur a publicar els discs “Amor” (2012) i “Gracias por exisitir” (2015), ara finalment publica “Desde el infierno” (Kasba Music, 2018).

Hector Guerra porta dins seu la lírica del hip hop, el beat del dancehall, el gust de la cúmbia, el misticisme de la música andina, el poder de l’electrònica. Una barreja perfecta entre els sons urbans i la música tradicional llatina. D’aquesta manera l’autor uneix en la cançó aquests dos mons mitjançant un beat cúmbia-trap amb rimes en spanglish, recolat pel beatmaker caribeny KJU o per Professor Angel Sound des de Barcelona.

2008-2_Hector-Guerra_Desde-el-infierno_Portada

Hector Guerra – Desde el infierno

 1. Todo está bien y viene mejor (con Milo Manzana)
 2. Libre de apegos
 3. Vida (con Mariel Mariel)
 4. Ayer soñé
 5. Love is love
 6. Tranqui, chilling, manito
 7. Canto de poder 1
 8. La cumbia callejera (con Alberto Pedraza)
 9. Usa es méxico (con Mellow Man Ace, Dr. Shenka y Aztek 732)
 10. Canto de poder 2
 11. No hay casualidad (con Janeydi y Andres Flores)
 12. Hoy
 13. No más dolor
 14. Canto de poder 3
 15. La cumbia del cuervo (con Alberto Pedraza)
 16. La reina de los Ángeles (con Las Cafeteras y Eyerie)
 17. El sariri (con Ruben Sajama)
 18. Canto de poder 4
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.