De l’Auditori al Palau: Barcelona i València unides en la gira Co(i)nspiracions.

A l’abric de la idea “Ser poble és capital” els cantautors valencians Joan Amèric i Andreu Valor enllacen els concerts de l’Auditori de Barcelona i el Palau de la música de València on presentaran els propers 4 i 10 de març el disc i espectacle conjunt Co(i)nspiracions.

CARTELL-BOLACOS-COiNSPIRACIONS-OK-low

La buscada proximitat dels dos concerts respon a la intenció simbòlica dels artistes d’unir dos escenaris, dues ciutats, dues cares d’una realitat cultural que sovint és unitària i que molt sovint pateix intents de divisió i allunyament.

La gira d’aquesta sorprenent proposta on els universos creatius dels dos autors es citen per enriquir-se mútuament i engendrar-ne un de nou ja ha visitat nombroses ciutats del País Valencià i a hores d’ara es troba en plena expansió degut a l’expectació despertada i a la gran acceptació mostrada en els concerts ja realitzats.

Co(i)nspiracions pretén mostrar el poder de la bellesa, la música, la paraula, la inspiració, per a conspirar a favor de somnis compartits. A l’espectacle podem trobar, reinventades, cançons d’Amèric que acompanyen l’imaginari sonor d’un públic que abraça diverses generacions i temes de Valor que els seus nombrosos seguidors han convertit en èxit. Duets, intercanvi de repertoris, moments individuals alternats, entrades i eixides en escena, doten la proposta del dinamisme i l’emoció que unànimement ha destacat la crítica que ja ha conegut aquest treball.

El concert de l’Auditori de Barcelona forma part de la programació del festival Barnasants, que cada any apropa al públic una gran varietat de propostes musicals d’arreu del nostre territori. Pel que fa al concert del Palau de la Música de València, serà el primer del Cicle Cançó, que tindrà lloc del 10 de març a l’1 de juny, i on també participaran artistes com Pau Alabajos, Feliu Ventura, Tomàs de los Santos, Oscar Briz o Novembre Elèctric, entre altres.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.