Darània “El silenci dels peixets”

El segon treball discogràfic de Darània s’anomena «El silenci dels peixets» (Picap 2016), un disc de pop amb influències a la tradició catalana, mediterrània i anglosaxona. El disc arriba just un any després d’haver publicat el seu primer disc anomenat Les cançons de gener (Picap, 2015).

Les lletres, entre la tendresa i el surrealisme, ens parlen d’amor, d’enyorança, de revolta i de lluita, de personatges diferents i extraordinaris. “El Silenci dels peixets” ens parla d’aquesta societat que sovint, boca closa, s’empassa tots els desvaris i improperis de la pròpia societat i dels poderosos.

Ha comptat amb la producció artística de Joan Isaac i Conrad Setó, que també ha participat com a pianista i acordionista; i en Raül Cuevas, com a tècnic de so, ha donat forma i color a tot aquest grapat de cançons.

Darània_El-silenci-dels-peixets

Darània / El silenci dels peixets
Picap, 2016

  1. El Silenci dels Peixets
  2. Al dinar dels diferents
  3. De la mar a la casa
  4. Mil hores esperan-te
  5. Sabrem
  6. Per si em fessis falta
  7. L’Elvira, la Mercè i la Remei
  8. Blancs
  9. Els jardins de l’Anglaterra
  10. Ai, quin dia trist
  11. La cançoneta de l’Ai, Ai, Ai
  12. Jo sé
  13. Els carrers de Barcelona
  14. La Complainte de la Butte
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.