Dani Txarnego “Petit”

Dani Txarnego presenta «Petit» (2016), el seu primer disc en solitari, aquest arriba després de que el cantautor barceloní milités a diferents bandes, com La Família Rústika, Elêctric Gozarela, Los Toros o La Temible Orquesta Enana, ara amb la banda Les Puntuales s’obren a tots els estils possibles.

«Petit» ve d’un joc entre l’íntim del projecte i el nom de l’acròbata funambulista, Philippe Petit, que va creuar sobre d’un cable les Torres Bessones, als anys 70, el disc transmet l’equilibrisme, la confiança, risc i passió a l’hora de crear un nou projecte.

Són 11 cançons de caracter personal i amb ritmes variats, com el swing, la murga uruguaiana o el blues, també hi trobem les col·laboracions d’El Niño de la Hipoteca i Jorge Sanjuás. Ha estat masteritzat per Alex Psaroudakis als M-Works Mastering Studio Inc. de Boston, Massachusetts.

Dani-Txarnego_Petit_Portada

Dani Txarnego / Petit
2016

 1. Soy
 2. Atrapasueños
 3. Tu habitación
 4. Cántame miel (amb El Niño de la Hipoteca)
 5. La espera
 6. Vivir brindando
 7. Luz líquida
 8. Risas en la calle (amb Jan Solo)
 9. Estela
 10. La Habana, 23:45h.
 11. Yo, que tanto amé
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.