Damià Olivella torna als escenaris amb un nou treball anomenat “Ànima Blues”

Després de mitja vida consagrada a la música, Damià Olivella condensa tot el seu art en peces de tres, quatre o cinc minuts a discos Com Ara (2010), Un nou sentit ( 2012) i Origen (2014), una de les carreres més pioneres i sòlides del folk soul català.

Després d’uns anys, torna als escenaris amb un nou treball anomenat “Ànima Blues” (RGB Suports, 2018), un homenatge al blues i soul que l’ha influenciat, amb 11 versions de gent com Sam Cooke, Stevie Wonder, Robert Johnson… i 4 temes propis en els que es nota la influència de la música negre. Una gran col·lecció de cançons que beuen del soul i el blues, amb pinzellades de jazz i folk que ens inspiren tendresa i força a parts iguals.

Damià-Olivella_Ànima-Blues_Portada

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.