‘Crazy World’ Lax’n’Busto versionen ‘Que boig el món’

El passat divendres 17 de març el grup Lax’n’Busto va publicar ‘Crazy World’, la versió en anglès de la seva cançó ‘Que boig el món’ publicada l’any 2008. En aquesta ocasió, el grup del Vendrell ha comptat amb la participació del cantant Peter M. Smith.

Peter M. Smith és un artista irlandès afincat al Vendrell des de fa tres anys i que va coincidir amb el grup de forma casual. La bona sintonia entre els Lax’n’Busto i el cantant, l’afinitat musical i un perfil que els encaixa perfectament, han donat com a resultat aquest senzill. La possibilitat de poder adaptar a l’anglès una de les cançons més exitoses del grup ha estat un al·licient i una experiència engrescadora que ningú ha pogut rebutjar.

‘Crazy World’ només es troba disponible a les plataformes digitals i arriba acompanyat d’un videoclip enregistrat el febrer de 2017.

Laxnbusto-PeterMSmith_Crazy-World

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.