cratOR es tanca de nou als estudis de l’Indi Studios

crator

El grup de Delltebre cratOR entra de nou a l’estudi per gravar el seu pròxim disc. El procés d’enregistrament tindrà lloc a L’Indi Studios, l’estudi de la seva discogràfica.

Ja fa gairebé tres anys que la formació va presentar el seu disc debut “Males llengües” amb el que van aconseguir atreure l’atenció del públic i dels mitjans de comunicació, amb cançons com “Baobab” i amb concerts com el del Petit Palau de la música.

Durant el mes de gener els membres del grup estaran a Santa Eulàlia de Riuprimer enregistrant el que serà el seu segon treball discogràfic. Aquest àlbum ha a estat gestat al seu local d’assaig durant els últims mesos, des de que van tancar l’agenda de concerts per poder centrar-se exclusivament en el disc.

Encara no es coneix el nom que durà aquest segon àlbum ni tampoc la data exacta del seu llançament, però els membres del grup creuen que el disc podria veure la llum entre el mes de març i abril d’aquest any.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.