Música del País ValenciàSENZILLS

‘Covards’ segon avançament del nou disc de La Fúmiga, amb la col·laboració de The Tyets

Després de col·laborar l’any 2020 amb “Cap. 2: Havia de Passar”, La Fúmiga i The Tyets consoliden la seva amistat amb una nova cançó que porta per nom ‘Covards’.

‘Covards’ és el segon i últim avançament abans de la sortida del nou disc de  La Fúmiga que s’anomenarà TOT ESTÀ PER FER (Halley Records) i estarà disponible a totes les plataformes el pròxim 23 de febrer.

Els valencians La Fúmiga han aconseguit esdevenir un dels grups del moment a base de molta inspiració a l’hora de compondre cançons pop optimistes i lluminoses, d’una gran posada en escena i d’una feina constant que els ha fet sumar adeptes dia rere dia. La gira del 2023 va consolidar-los com un dels referents de l’escena de parla catalana amb 65 concerts que van recórrer tot Catalunya, País ValenciàBalearsMadridPaís BascSaragossa i Galícia

El videoclip, produït per l’Agència Bondó i dirigit per Duelo, forma part de tota l’estètica del disc, on des d’una bastida, a través de les noves cançons, La Fúmiga expliquen diferents històries.

És una cançó de pop enorme, amb una tornada i melodies que s’instal·len de forma instantània al nostre cervell provocant el que la majoria de les cançons pop pretenen. Aquest nou single ens parla d’amor i generositat. I alhora de desamor i ruptura.

Produïda per Mark Dasousa, conegut ara mateix per formar part de Nebulossa i la seva cançó “Zorra”, al seu lloc de treball habitual Atomic Studio

 


La Fúmiga & The Tyets – COVARDS

FONT: HALLEY RECORDS