‘Cors Armats’ nou EP d’Atzembla

Torna Atzembla amb 4 temes inèdits que donen forma al seu nou treball discogràfic anomenat «Cors Armats». Amb aquest EP la banda de Montcada (l’Horta Nord) es reivindica com una de les bandes combatives més en forma, donant continuïtat a l’etapa que van iniciar en la seva última gira.

Un directe potent i enèrgic que recorda els millors moments de l’escena rock estatal, amb referents sonors com els Boikot, els italians Talco o els nord-americans Streetlight Manifesto.

Atzembla
Atzembla – Foto: Arxiu del grup

«Cors Armats» es va enregistrar als estudis Illogical de Tavernes Blanques i compta amb diverses col·laboracions: Cors Armats, va ser el single avançament; Tatuatges a l’ànima és la segona cançó de l’EP; Clara nit compta amb la col·laboració de Vera i Bárbara de Mafalda i a Quan tot es fa fosc trobem Xabi Solano i Pini d’Esne Beltza. «Cors Armats» es pot escoltar a les plataformes Bandcamp i Youtube, també està en descàrrega lliure i gratuïta mitjançant la seva web www.atzembla.com.

Atzembla_Cors-Armats_Portada

Atzembla / Cors Armats

Cançó: Cors Armats
Any: 2016
EP

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.