‘Corrents’ primer treball discogràfic del grup gironí Xakras

Xakras presenta ‘Corrents’, un cant a la intensitat de la vida adolescent.

Xakras_Corrents_Portada

El disc ‘Corrents’ (RGB, 2017) de Xakras narra una època plena de canvis en la vida de les persones: l’adolescència. De fet, és una etapa efímera on es descobreixen i viuen noves experiències, la majoria d’elles amoroses. La noció del temps comença a agafar forma a les mentalitats dels integrants del grup i amb ella, la fugacitat dels moments.

Així, aquest primer disc detalla moments d’adolescència, les experiències amoroses, la fugacitat del temps, la necessitat de voler viure una vida fent el que un desitja i amb la màxima intensitat. Xakras i les 10 cançons que conformen aquesta entrega volen ser l’escriptor que desgrana totes aquestes experiències i la veu que crida contra les injustícies del món en què vivim. El seu primer disc, ‘Corrents’ està estretament relacionat amb aquesta ràpida i intensa etapa com és la joventut, l’adolescència i el desig de crear un món millor.

Xakras, provinents de Girona, està format per 7 joves amb mentalitats i sentiments molt diferents. Cada un té, per tant, la seva veu, visió de les coses i la seva energia, d’aquí el nom de la formació del grup. ‘Sant Joan’ és el primer senzill promocional. El concert de presentació del disc serà el pròxim 12 de maig a La Mirona (Salt).

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.