Continua el Cicle Accents a Cal Massó de Reus

S’apropa el tercer cap de setmana de programació musical del Cicle Accents. Havent passat ja pel cicle els músics Sendra, Xarim Aresté, Laia Bastús, Bremen, Ràdio Carbó, Guiem Soldevila, Silvio Alvàrez i Gemma Humet, aquest divendres 20 de novembre de 2015, a les 21:30 h li toca el torna Xavier Ciurans, cantant de Gertrudis i de La Colònia, que actuarà en solitari.

Xavi-Ciurans.phpDegut a la força que ell sol emprèn amb tot un univers particular i amb el poder de convèncer el públic per acompanyar-lo, s’ha animat a ensenyar les seves cançons despullades de qualsevol tipus d’arranjament amb banda. Acompanyat de la seva guitarra, un pedal de loops i la seva veu, Xavier Ciurans, cantant de Gertrudis i de La Colònia, ens demostra en solitari que els cantautors no són ni tan avorrits, ni tan pseudointelectuals com ens han volgut fer creure.

El mateix divendres també hi actuarà el músic de Verges, Carles Ribot que actualment presenta el seu segon disc “Mussara” i també presentarà cançons del seu tercer disc “Activitats Extraescolars” que sortirà en pocs mesos.

Dissabte dia 21 de novembre a les 13:00 h hi haurà un concert gratuít amb el grup Xop.

Per la nit, a partir de les 21:30 h hi actuarà el cantautor barceloní Jordi Montañez acompanyat de Pau Romero.

Promo5

Jordi Montañez juntament amb Cesk Freixas, Pau Alabajos, Andreu Valor i Meritxell Gené forma part de La Cançó Necessària, un grup de cantautors que manifesta la cançó d’autor compromesa d’aquest país al segle XXI, així com també reivindicar els referents de la Nova Cançó Catalana.

Aquest 2015 presenta el seu tercer llarga durada anomenat, Anòxia (editat amb Satélite K) i que va presentar en primícia al festival Barnasants davant d’una sala plena de gom a gom i que va finançar en part amb una campanya de micromecenatge.

Per tancar la nit hi haurà l’actuació de Judit Nedderman. Després de col·laborar amb nombrosos projectes i grups musicals, Judit Neddermann ens presenta el seu primer disc en solitari “Tot el que he vist” (Temps Record 2014). El disc és un viatge pels diferents universos musicals que ha conegut al llarg de la seva vida artística. El repte ha estat escriure cançons pròpies. Les cançons del disc parlen de records, del pas del temps, de l’enyorança, de la nostàlgia, de la tristesa i de l’amor. I és que, en definitiva, la música d’autor és l’expressió més màxima i més íntima a la vegada.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.