Confirmat el cartell de la FiM Vila-seca 2014

Canteca de Macao, Joan Colomo & La Radiofórmula, Alberto Montero, Flamingo Tours, Extraño Weys, A-4 Reggae Orchestra, La Banda del Panda, Calvari, AiMarai, Dj OGT & Dj Panko, Roger Benet (infantil), aupaQuartet, La Dinamo i Sidral Brass Band, són les darreres confirmacions que tanquen el cartell de la 15a Fira de Música al Carrer de Vila-seca. Gairebé són cinquanta les bandes que ompliran de música els escenaris i carrers de la localitat, els propers 16 i 17 de maig.

CartellFIM01

Entre aquestes darreres confirmacions la FiM proposa a la reconeguda i excitant banda de fusió de rumba-etno-rock Canteca de Macao o les divertides i irreverents versions de coneguts hits de ball de Joan Colomo & i la Radiofórmula. També, destaquen d’altres propostes com la d’Alberto Montero, alternatiu creador Valencià que mostrarà el seu personal folk literari o la de Flamingo Tours, trepidant banda de rock’n’roll i r’n’b blues encapçalada pel terratrèmol escènic Myriam Swanson, amb excel·lents músics de Los Mambo Jambo, Bunbury o Muchachito.

Per altra banda, els Extraño Weys, nova i fresca proposta i liderada per membres d’At Versaris, oferiran una barreja de hip-hop i jazz envoltats per exquisits tocs de música negra. Per altra, A-4 Reggae Orchestra, revisaran clàssics a cop d’elegant ska – reggae. La clàssica contemporània en clau jazz i funk torna a la FiM amb els aupaQuartet i com sempre, els espectacles itinerants també seran protagonistes amb LaDinamo, que pedalegen i toquen música sobre les seves bicicletes i la Sidral Brass Band, que promet una festa embriagadora, sensual i enèrgica. Els més petits podran gaudir d’un espectacle d’estrena, a càrrec Roger Benet, que amb instruments poc convencionals farà participar a tota la família.

Gràcies a FORCAT -Foment de la Rumba Catalana- a la Fira de Música al Carrer es podrà conèixer la rumba catalana més actual, amb les actuacions de La Banda del Panda, Calvari o AiMarai. Tancaran la FiM els inclassificables Dj OGT & DJ Panko (aquest últim membre d’Ojos de Brujo) amb ballables remescles de música balcànica, rumba i diversió.

Amb aquests nous artistes que se sumen a la celebració de la 15a edició, la FiM obre el seu ventall estilístic per abastir les necessitats del mercat musical emergent. L’apassionat de la música podrà viure a Vila-seca el tercer cap de setmana de maig, l’epicentre de la creació musical més innovadora.

La FiM Vila-seca també comptarà amb l’actuació dels artistes anteriorment confirmats: Pau Riba & Pascal Comelade, Desert, La Banda Municipal del Polo Norte, Joana Serrat, Xenia Rubinos, Copa Lotus, , Zea & Esperit!, El Último Vecino, Coriolà, Xebi SF, Jazz Machín, Lost Fills, i Harrison Ford Fiesta, Da Souza, Falciots Ninja, Negro, Izah, Montgomery, Tigres Leones, Pantaleó, Banjim Banjam, Coàgul, Yonder de Jesús & Banda Ashé i Xiu Xiu Plàstic.

Amplieu aquesta informació:
 Web: www.firacarrer.cat