Coneguem a… Sommeliers

Sommeliers és un grup format per Judith Tobella, veu – Maria Tió, violí – Teresa Noguerón, clarinet – Laia Reverté, violoncel – Marta Puig, piano. Cinc noies entre 20 i 25 anys endinsades en el món acadèmic i professional de la música.

La seva música d’estil clàssic amb algunes pinzellades provinents del Jazz, amb conjunció d’una base harmonitzada del piano i la sonoritat envellutada i robusta del violoncel, produeixen una base on violí i clarinet desenvolupen melodies de diferents registres que s’entrellacen amb la veu.

Amb l’ajuda del jove compositor Josep Ollé van iniciar la seva trajectòria col.laborant amb l’Associació Catalana de Fibrosi Quística, llançant-se amb notable èxit a les xarxes socials amb la publicació del seu primer videoclip de la cançó “Non-Non de Nadal” ,amb lletra de Joana Raspall i música de Josep Ollé. Han rebut recolzament de personalitats reconegudes com Jordi Hurtado, Pol Espargaró i Nani Roma.

Col·laboració amb l’Associació “Down Catalunya”

Recentment han presentat la proposta de participar conjuntament amb l’Associació “Down Catalunya” per difondre les tasques que s’hi desenvolupen a favor de les famílies que hi formen part. Amb la intenció de potenciar els donatius per a l’associació.

Sommeliers hi aporta la part artística del projecte interpretant “My Way”, arranjada pel compositor Josep Ollé, en una fusió entre la música clàssica i el Jazz. En aquest cas, comptem amb la col·laboració de 5 nens de l’associació que, amb la seva il·lusió i les seves ganes de cantar amb nosaltres, faran els cors de la tornada de la cançó

Sommeliers / Non-Non de Nadal

Coneix Sommeliers: www.facebook.com/sommeliersmusic

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.