GeneralMúsica de L'AlguerVideoclips

Coneguem a … la cantant algueresa Claudia Crabuzza

Claudia Crabuzza és una cantant de l’Alguer, Sardenya que aquest 2016 ha publicat “Com un soldat” (Microscopi, 2016), un disc de rock que ha suposat el seu primer treball en solitari, interpretat en alguerès, la varietat de la llengua catalana que encara es parla a la ciutat de l’Alguer, situada al nord-oest de l’illa de Sardenya.

“Com un soldat” ha comptat amb els arranjaments de Julian Saldiarraga i Dani Ferrer, de Love of Lesbian. Ha format part desl grups italians Tazenda i del trio Chichimeca, aquest és el sisè disc de la seva discografia, el primer interpretat en català.

En relació al disc la cantant diu:

«He escrit aquestes cançons de quan és nat lo meu primer fill. Després he escrivit ‘Mare Antiga’, una cerimònia per la Terra, i totes les altres cançons, pensant a la mia estimada Frida (la pintora Frida Kahlo, ndr) i Lhasa (Lhasa De Sela, cantant canadesa de origin mexicana, ndr), a les quals he dedicat dues cançons, als meus tres fills hòmens i als amors acabats i als llocs abandonats sempre a la recerca de una vida nova. ‘Com un soldat’ arriba dels meus anys de dona creixida, una dona que té encara gana de fer coses noves i de despagar els remors que venen de sota terra».

claudia-crabuzza_com-un-soldat_portada

Claudia Crabuzza | Mare Antiga

Comment here