Coneguem a … Teràpia de Shock

REDACCIÓ | 22/04/2013

Teràpia de Shock és un grup de pop-rock creat l’any 2006 per un grup de joves de Les Preses (La Garrotxa). El grup es va fer molt famós amb la cançó Sense tu, que va ser el tema principal de la primera temporada de la sèrie Polseres vermelles de TV3. El grup el formen l’Albert Parés, “Parés” tocant el baix, el Ferran Massegú, “Massa” és el cantant, el Gerard López, “Gerard” a la bateria i el Jaume Sucarrats, “Suka” és qui toca la guitarra.
El mes d’agost de 2006, Teràpia de Shock va presentar la cançó Sense tu al Concurs de la Cançó de Salitja, on van ser el grup més votat pel públic assistent que els va atorgar el Premi Popular.
L’any 2008 publiquen el disc Escapa’t amb mi i el grup guanya el Premi Enderrock al millor Grup Revelació.
L’any 2009 guanyen el premi Enderrock a la millor pàgina web.
El 2010 presenten un nou treball anomenat Tota la nit, que els consolida com una de las promeses més potents del panorama pop-rock català.
El 2011 va ser l’any de la consolidació del grup degut a la gran repercussió que va tenir la cançó Sense tu, que formava part de la banda sonora de la sèrie de TV3 Polseres Vermelles. La presentació del seu últim disc a ser amb un multitudinari concert a la Sala Apolo de Barcelona. El videoclip de la cançó Sense tu va superar el milió de visites a Youtube, una xifra mai aconseguida fins la data per cap grup en català.
El de març de 2012 el grup treu un llibre anomenat Sense tu des de l’editorial Ara Llibres on expliquen la historia i l’aventura increïble que han passat durant els seus 5 anys de vida. Un llibre ple de fotos i cançons del qual es van fer 3 edicions.
Actualment Teràpia de Shock està treballant en el seu nou disc, que és previst que surti durant el proper mes de maig.

Artista: Teràpia de Shock
Àlbum: Escapa’t amb mi
Cançó: Sense tu
Segell discogràfic: RGB Suports – 2008
Font del vídeo: Youtube 

Actualment el videoclip de la cançó Sense tu porta més de 1.700.000 visites.