Coneguem a ...

Coneguem a … Roger Margarit

REDACCIÓ auva!cat | 02/04/2013

Roger Margarit és un cantautor de Rubí que sense altre acompanyament que la seva veu i els seus instruments es mostra nu i espontani en escena, recentment ha debutat amb el disc A la Vilaverda, editat per la discogràfica Picap i produït el 2012 pel pianista Xavi Lloses, a l’àlbum hi col·laboren artistes com Guille Milkyway i Xavi Lloses, d’on s’extreu un univers creatiu inspirat en l’obra de Sisa, Albert Pla, Pau Riba…

A la Vilaverda és un recull del seu treball, de totes les cançons que ha anat escrivint dels 12 als 16 anys, formant el disc aquelles més representatives i emocionants. Compost per deu temes ens parla de la seva pròpia experiència vital, planerament i sense amagatalls, amb melodies que beuen del pop, del folk i del jazz. El disc ens parla de valors com l’amistat, els primers amors, i principalment de la natura ja que és aquesta la gran protagonista de l’ambient tranquil de les seves cançons. Aquestes són: L’Andreu té un poder místic, A la Vilaverda, A pasturar cargols, Demà crec que vindràs, Camina i canta, Ska nº 15, Sóc viu encara, Avui sí, Simplement, Sota l’aigua hi ha un mandril.
Amb aquest disc l’artista ens mostra el seu petit univers personal, fuig del soroll de la gran ciutat i ens transporta a plena natura envoltant-nos d’un paisatge inspirat en la naturalesa del poble de Gòsol als peus de la Serra del Cadí, tocant el Pedraforca. 

Video del single de presentació del nou disc de Roger Margarit “Demà crec que vindràs” del disc A la Vilaverda (Picap, 2012)

Font del vídeo: Canal Youtube Picap Discogràfica

Comment here