Coneguem a ...Recordem

Coneguem a … República Ska

Repúblika Ska és una banda de les terres de ponent que sap fer de l’ska tot un signe d’identitat musical.

Repúblika Ska en una imatge promocional (Font: www.republikaska.cat)

La banda neix l’estiu del 2008 amb idea de formar un grup per tal de divertir-se tocant ska. Al 2009 fan els seus primers concerts i el 2010 ronden ja la trentena d’actuacions, on cal destacar el Música Jove de Ponent, el qual guanyen i que els porta a tocar a l’Acampada Jove del mateix any i a la Festa Major de Lleida.

Durant el 2011, la banda segueix creixent i comparteix escenari amb grups com ara Bongo Botrako, La Familia Torelli, Pastorets Rock, Muyayo Rif,…

Amb més de cinc anys rodant per tots els racons de Catalunya, i amb dos discs a l’esquena Ja som aquí! (2011) i Resistirem(Mésdemil, 2013).

Aquest segon disc ens presenta un grup madur, amb les idees ben clares. Una mescla explosiva de reivindicació i una bona dosi de festa, que és el que els caracteritza. Un crit a la resistència, tant personal com social, que porta com a missatge la defensa dels nostres drets i la nostra cultura.

En directe, als joves de Repúblika Ska se’ls queda petit l’escenari. Els deu membres de la banda s’encarreguen de donar el màxim del seu potencial en una hora i mitja de música, fent servir la festa com a element principal del seu show. Tot això, sense oblidar el seu vessant reivindicatiu i cultural.

Cançons:
. Tu Pots
. Més vida
. Serem
. Perquè Vull
. Festa Major
. Papallones
. Perduts
. Bromacràcia
. Lluna Rebel
. Som de l’Oest
. #totéspossible

Comment here