Coneguem a Raül Beneítez

Raül Beneítez ha estat membre d’algunes formacions força contrastades quant a estils i gèneres. Vocalista i compositor del grup de pop-rock català Males Llengües, instrumentista polifacètic amb Remendaos, i component també del grup Sherpah.

Raül_Beneítez

Des de l’any 2006 comencen a prendre forma lletres i melodies que serveixen al music per teixir un viatge entre cançons que culmina l’any 2010, amb la presentació del disc “El dia del mag”.

És des d’aquest moment que se li desperta la gosadia de presentar el disc i l’espectacle en diferents indrets del principat.

El dia del mag segueix actiu i latent, i vol ser, més enllà d’un disc, una porta oberta i una declaració de bones intencions.

Cantautor vorejant l’ànima, li agrada crear cançons que sovint van de bracet amb la poesia i que provenen d’allò més profund. Li agrada cantar i compartir aquestes creacions amb altres persones.

L’espectacle

L’espectacle, que ofereix és de caire intimista, consta de tres parts delicadament diferenciades. Un primer moment de desconcert i intenció, seguit d’un tram de trobada i retrobada amb el dintre de cadascú.

Formats:

Intimíssim en Raül s’acompanya únicament del seu piano i la seva veu.

Format trio, junt Carles Tatjé (percussions i bateria) i Toni Romero (contrabaix i veus).

Actualment està enregistrant el seu nou treball discogràfic als estudis “Casafont” (Solsonès).

Si voleu ampliar aquesta informació:
 Web: www.raulbeneitez.cat
 Facebook: facebook/eldiadelmag

Raül_Beneítez-El-dia-del-mag

Raül Beneítez / El dia del mag

Cançó: El dia del mag
Any: 2010

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.