Coneguem a… Patch

Els Patch en una imatge promocional

PATCH, la banda

Patch és una banda de Barcelona formada a finals de 2011, composta per:

Eduardo Oñate, veus i guitarra acústica.
Gerard Pàmies, guitarra acústica i elèctrica.
Simó Altadill, percussions i bateria.
Xavi Martinez: Bateria i percussions.
Adrià Calderer, baix.
Joan Ramon Pla, violoncel, melòdica, flauta, teclats i sintetitzador.

La música de Patch té el seu propi estil capaç de moure’s entre la tendresa i la potència, entre el folk més atmosfèric i el rock més salvatge. En les seves cançons s’hi poden trobar les influències de músics americans com Micah P. Hinson, M. Ward o Wilco; de bandes d’aquí com Nacho Vegas o Mishima i també de grans clàssics com Bob Dylan, Lou Reed, Neil Young o The Beatles.

Els Patch han guanyat el Premi Èxit del concurs Sona 9 d’enguany, en una final on van congregar a més de 200 seguidors a la Sala Apolo de Barcelona. Abans van ser guanyadors del premi del públic del Concurs de Música Acústica de Garcilaso 2011 i el premi del jurat del concurs Besmina 2012.

La banda ha escalfat motors amb més de seixanta concerts per tota Catalunya amb molt bona acollida per part del públic.

VEURÀS LA FAM, el disc

Veuràs la fam és el primer treball discogràfic dels Patch i veurà la llum el 21 d’octubre de 2014.

Després d’un any i mig amb més de seixanta concerts per tota Catalunya, i haver guanyat el Premi Èxit del concurs Sona 9, els Patch han entrat a l’estudi del prestigiós Paco Loco, productor de grups com Mishima, Nacho Vegas o La Iaia per gravar 11 cançons. Cançons directes, salvatges i atmosfèriques que, amb aires folk-rock anglosaxó, caminen per un camí que condueix des de la tendressa cap a la potència, cançons que narren històries que mostren una peculiar visió del moment concret en que ens trobem.

El disc ha estat enregistrat en directe pels 6 membres de la banda en intenses jornades de gravació, on les sensacions viscudes han quedat impregnades a totes i cadascuna de les cançons que conformen “la fam”.

Voleu escoltar un dels seus temes?