Coneguem a … Narcís Perich

Narcís Perich és un músic i cantautor català que ha publicat 3 discos en solitari i 2 conjuntament amb la que era la seva banda: “La Caravana de la Bona Sort”. Actualment ha sortit el seu darrer disc “Un pas ferm”. Músic amb una amplia carrera i experiència dins aquest món, els seus treballs en forma de disc són:
A finals del 2003 va publicar el seu primer disc en solitari anomenat, El sol surt per tothom (Discmedi).
A l’estiu del 2005 va publicar el segon disc, anomenat Bona Sort (Discmedi).
L’estiu del 2007 va publicar l’EP Els lladres (Audiovisuals de Sarrià), que contenia quatre cançons, ja com a “Narcís Perich i la Caravana de la Bona Sort!”.
El 2008 va sortir Narcís Perich i la Caravana de la Bona Sort! (Audiovisuals de Sarrià), un disc amb 21 cançons. El disc només es podia trobar als seus concerts. Per fer-ne promoció van idear la “Gira per places i carrers”, iniciada el 21 de març de 2009, i que consistia en actuar a les 41 comarques catalanes, gratuïtament, un dissabte a la tarda, plantats en una plaça d’alguna capital.
El 2009 va musicar diversos poetes catalans i ho va reflexar en un nou treball en solitari anomenat Versos i acords (Picap).
L’any 2010 coincidint amb el final de la “Gira per places i carrers” surt el disc anomenat L’arbre amb fruits (Picap).
No fa masses mesos el Narcís Perich va entrar de nou a l’estudi de gravació per a plasmar el que actualment ja és una realitat, el seu darrer disc anomenat “Un pas ferm”, publicat per Temps Record aquest 2013.

Foto extreta de la pàgina de facebook de Narcís Perich

D’aquest nou disc ja a la venda, us deixem la cançó “Quan els plors mullin la teva cara”: