Coneguem a … Local 7

REDACCIÓ | 20/07/2013

Local 7 és un grup emergent de pop-rock català, format per músics d’Osona i el Ripollès, que té les seves arrels en el rock català dels anys 80 i 90 però amb tocs renovats i frescos.

La banda neix de la mà de Jordi Soler i Jordi Parés quan, a finals del 2011, van decidir donar vida a un nou projecte musical a partir d’un seguit de lletres i partitures que restaven desades en un calaix. De mica en mica les cançons van anar prenent forma i el resultat va ser tan satisfactori que es va decidir dur a terme una ampliació de la banda per tal de tirar endavant el projecte de forma professional.

De les cançons escrites originàriament se n’han editat 10 que són les que composen el primer disc de Local 7, que porta per títol “Impressionant”. El disc es va enregistrar entre el 16 de març i el 15 d’abril de 2013 a l’Indi Studios, amb en Pep Sala com a productor i, des del dia 14 de Juny es troba a la venda. En ell hi podem trobar principalment temes d’estil pop però també cançons d’estil rock, balades, amb estils d’altres gèneres musicals.
La primera cançó i videoclip del disc, s’anomena “Impressionant”.
Local 7 es presenta als escenaris catalans tant en format banda com en format acústic, amb la idea de fer arribar el projecte a tots els públics, des de la vessant més íntima fins al concert més multitudinari.
En l’actualitat els components del grup són Jordi Soler (veu principal i guitarra), Jordi Parés (guitarra), Eudald Molina (baix), Gerard Miralpeix (teclats i veus) i “Satur” (bateria) per al format banda i Jordi Soler (veu principal i guitarra) i Jordi Parés (guitarra) per al format acústic.

Artista: Local 7
Àlbum: Impressionant
Cançó: Impressionant
Segell Discogràfic: L’Indi Music, 2013
Font del vídeo: Youtube