Coneguem a …"Le Croupier"

Le Croupier neix a Girona al 2007 com a alterego del músic cellerenc Carles Cors.

Personatge semi-teatral de caire frívol i distant, va debutar amb el primer disc “me han dicho que…” de la mà de Marc Parrot, on se’ns presentava com a contador d’històries alienes, que ell mateix havia anat recollint del seu univers més personal, amb la discreció que l’ofici requeria i amb un segell buscadament cabareter.
Al 2010 Le Croupier presenta el seu segon disc, “Presunto Tocador” al Circ Raluy (dins el Festival Temporada Alta). Seguint la línia de l’anterior fou presentat arreu de Catalunya i a diferents ciutats de l’Estat Espanyol, rebent una molt bona acollida tant de públic com de crítica.
Ara, sis anys després, podríem dir que aquest alterego distant queda desdibuixat darrere el músic, fruit d’un procés obvi de maduració, una evolució que ens apropa al Carles Cors més introspectiu, deixant les màscares en segon terme. L’artista per damunt el personatge, les seves pors i reflexions per damunt les vides alienes.

Lesió per tensió repetitiva és el nou disc de Le Croupier, o sigui de Carles Cors i la seva inseparable banda. Un treball per primer cop en català on, sense perdre el segell cabareter que els caracteritza, el personatge atura la ruleta per donar pas a les petites ferides del dia a dia, aquelles preocupacions aparentment insignificants i al mateix temps universals, però que de manera reiterada acostumen a deixar marca.

Font: Imés Management
Web Le Croupier