Coneguem a … La Banda del Panda

REDACCIÓ | 22/06/2013

La Banda del Panda neix a finals del 2008 a l’interior dels barris del nord de Barcelona, el Coll i el Carmel. Des del primer moment, el grup comença a treballar en temes propis parlant d’allò que els commou i mesclant diferents estils musicals de bracet de la rumba catalana.
La Banda del Panda en una imatge promocional (Foto extreta de: www.labandadelpanda.com)

L’any 2010 autoediten la seva primera maqueta “La Banda del Panda”. Després d’haver tocat a festes majors, sales i bars dels països Catalans i el sud de França, ja consolidats en la formació actual de 8 membres i amb més de 100 concerts a les esquenes portant el ritme i la festa pels Països Catalans i el sud de França La Banda del Panda treu el seu primer àlbum “A la fresca” i comencen una nova travessia amb la intenció de fer arribar a la gent allò que ells denominen ‘sarau mediterrani’, una amalgama musical que parteix de la rumba catalana i beu dels aires flamencs, el pop-rock, la cumbia o el hip hop. 
Amb 10 històries en català, castellà i francès que parlen d’amors i desamors, de fets i desitjos quotidians, “A la fresca” (Kasba Music 2013) pretén transmetre la positivitat i les ganes d’aprofitar la vida, característiques que defineixen la filosofia parrandera, reivindicativa i de carrer del grup.
Pel disc han comptat amb la col—laboració d’artistes com la jove Mc barcelonina Bittah, el cantant algerià Hakim Zamoum (del grup de rock bereber Chaqlalà) i el percussionista senegalès Moussa Sene (Seneàfrica).

“A la Fresca” és sense dubte un àlbum ple d’il·lusió i de festa, amb un sabor genuïnament mediterrani.

CANÇONS DEL DISC:
Rumbia – Gallito – Passo – Vent du sud – Despistao – El mercat – Zero24 – Barcelona – Em passes de llarg – Ai Carmela  

Web de grup www.labandadelpanda.com