Coneguem a … Faèrica

El grup d’Igualada Faèrica neix el 2008, durant el seu primer any de vida es presenta al públic per mitjà de concerts fets en el territori català i amb la primera maqueta “Ànimes”. El mateix any és finalista del concurs Emergenza. Just després arriba el primer treball discogràfic.

El seu primer disc s’anomena “Benvinguts al Planeta Vermell”. Enregistrat a la primavera de 2009 serveix de carta de presentació de la banda, el disc conté 10 cançons. Ells són els que s’encarreguen d’editarlo i de la distribució. El treball veu la llum el juliol de 2009. Durant el 2010 fan diversos concerts i altres activitats relacionades amb el teatre, com ara l’adaptació de 2 temes dels Pastorets de Folch i Torres: “El galop del diable” i “Les Fúries de l’Infern” amb gran acceptació de la crítica.

“Morfeu i Julieta”, és el segon treball de la banda, que fusiona el rock amb el pop i la múscia simfònica. Les seves lletres cavalquen fantasies oníriques, ritmes trepidants i violins trangressors o pianos d’inspiració clàssica.
Crida, és la cançó escollida per al seu videoclip ja que representa un himne per a la pròpia bada i de la mà de PICAP i Fitzcarraldo.

Integrants:
Quim – Veu i guitarra
Bernat – Guitarra, veus
Pipu – Violí, Piano, veus
Jordi – Baix, veus
Berni – Bateria, veus

El fitxatge per Picap el juny de 2011 és la recompensa al treball del grup i l’inici d’una nova etapa que promet bona música i espectacle.

Durant el passat mes de gener de 2013 i de la mà de Picap, surt a la llum “Petit Però Valent”, un EP amb tres cançons Petit Però Valent, cançó inspirada en una enxaneta que s’enfila fins al capdamunt d’un castell. Per part de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) s’ha fet una crida demanant fotografies a totes les colles castelleres de Catalunya, que serviran per il·lustrar el videoclip definitiu del tema. Completen aquest EP les cançons Ira i Polaris.

Font: