Coneguem a ...Recordem

Coneguem a … Blaumut

Blaumut és una formació integrada per Oriol Aymat, Xavi de la Iglesia, Vassil Lambrinov i Manel Pedrós, amb una original formació de guitarra, violí, violoncel i bateria actualment està presentant el seu primer treball anomenat ‘El turista’.

Blaumut en una foto promocional (Font Picap)

El seu estil és el folk combinat amb el pop, la clàssica i la cançó d’autor. Els arranjaments d’instruments clàssics de corda i el so de diverses andròmines formen l’atmosfera d’unes cançons que volen transmetre sensacions a través de lletres carregades d’imatges i d’emocions. Qui no ha escoltat a hores d’ara el seu èxit “Pa amb oli i sal”?
El seu disc “El Turista”, segons ens diuen es va començar a escriure i composar molt a poc a poc, prova d’això és el resultat obtingut, un àlbum impecable que conté 12 temes impecables: Bicicletes, Only you (i el teu xampú), El llimoner, Les 7 i quart, Islàndia, 100 ºC, El turista, Massa tard, Esquimals, Pa amb oli i sal, Passatge num. 8, Octubre.

Cada cançó reflecteix sensacions creades des d’imatges i pensaments del seu autor. Una sonoritat íntima inspirada en la manera personal de composar arranjaments clàssics.
Un disc tranquil i optimista. Diferent. Que simplement vol despertar l’interès de qui l’escolti i fer que cadascú en construeixi la seva pròpia sensació.
La gent que fem auva!cat coincidim en que “El Turista, és un regal per l’oïda”.
Artista: Blaumut
Àlbum: El turista
Cançó: El turista
Any: 2012
Discogràfica: Picap Discografica

Comment here