Coneguem a … Alquadrat

REDACCIÓ | 17/05/2013

Avui us presentem un grup ple d’energia, alegria i somriures la seva música és carregada d’un missatge esperançador. 
Us estem parlant d’Alquadrat, grup nascut al 2009 als carrers de Sant Quirze del Vallès (Barcelona). Amb el seu estil de Rumba/Mestissatge/Fusió aquest sis músics han aconseguit trobar un so contundent i festiu, capaç d’aixecar al públic en qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Música plena d’energia i bon rotllo, alegria en estat pur que no deixa indiferent a ningú. Amb més de 60 concerts a les esquenes, han aconseguit fer-se un forat dins del panorama musical Barcelonès. Amb “Alquadrat” (Març 2012), va ser la primera maqueta de presentació del grup.

A l’actualitat es troben en plena presentació del seu primer disc Presente (2013) format per 16 temes inèdits. Es tracta d’una gran feina on s’ha entregat tota l’energia i talent necessaris para engendrar un disc d’aquestes magnituds. Una feina plena de contrasts que igual ens submergeix en temes festius i alegres, amb tocs d’ironia i humor, o ens eleva els sentiments a flor de pell. Han sabut trobar un gènere musical para cada cançó, des de la cúmbia, fins el seu estil característic de la rumba. Un disc auto-produït amb l’ajuda d’en Mose, i en descarrega gratuïta a la xarxa, per compartir la musica amb tot el seu públic. El nou disc compta amb la col·laboració de grans artistes del panorama musica català com son Itaca Band, Marta Trujillo, Rumba Expresso i Maria del Rio.

Voleu conèixer millor a Alquadrat?
Als següents enllaços, hi podreu trobar informació del grup, i descarregar-vos el primer disc.

Web:
www.somalquadrat.com  (Amb descarrega directa del disc)
Xarxes Socials: