Coneguem a … Albert Palomar

REDACCIÓ | 15/07/2013

Albert Palomar és un cantautor de Manresa que acaba de treure al mercat el seu segon treball d’estudi anomenat “Cor de Bou” (Senitart, 2013). Justament un any després d’haver tret “No estem sols” (Senitart, 2012).

Albert Palomar en una imatge promocional (Foto: Xavier Gil)
Amb “Cor de Bou” l’Albert Palomar ens porta deu noves cançons que segueixen l’estela del seu primer disc i que l’han portat a tocar en una cinquantena de places i espais com el Festival del Mil•lenni, al Festival Mirall Sonor, el Fem Ateneu.
En aquestes cançons el cantautor de Manresa li canta a la vida, a l’amor i ens dóna la seva visió de l’univers personal que l’envolta. Deu cançons on ens explica un bon grapat de noves històries, acompanyades de la seva veu i guitarra acústica.
Per a la gravació del disc ha rebut la col•laboració, entre d’altres, de Miquel Sospedra al baix (Mazoni, Sanjosex…), en Xavier Matamala a la bateria (Gorg Trio, Ex-Plouen), en Lars Serra al Piano (Praga) l’Albert Giménez al Bazuki (Àniam), en Juanjo Muñoz (Gossos) al dobro.
Amb “Cor de Bou” trobem un disc íntim, amb unes lletres fantàstiques i uns sons senzills. Us recomanem “Cor de Bou”, cançó d’autor en estat pur.

Les cançons que formen el disc són:
Amics, Desordre, La Corranda, Animal, Massa gran, Gospel dur, Synera, L’instant, Bruixes, Anell.
Més informació a: www.albertpalomar.com
Per escoltar el disc online clic AQUÍ.