‘Concerto a tempo d’umore’ del 14 al 25 de gener al Teatre Condal

Després de l’èxit d’Operetta, arriba a Barcelona el nou espectacle de Jordi Purtí amb l’Orquestra de Cambra de l’Empordà ‘Concerto a tempo d’umore’. Al Teatre Condal del 14 al 25 de gener.

concerto001-001

Humor i música clàssica

Un espectacle còmic i musical amb una banda sonora formada per les peces més conegudes dels autors més reconeguts: Vivaldi, Bach, Mozart, Beethoven, Schubert, Chopin, Strauss, Brahms… Amb teatre de gest amb molt d’humor, dotze músics i un director d’orquestra fan transcórrer la música clàssica per les situacions més inversemblants.
‘Concerto a tempo d’umore’ està pensat per a que el gran públic gaudeixi dels gags més divertits i les melodies més famoses, i el públic més experimentat ho faci amb els arranjaments musicals i la teatralitat més precisa. Amb la garantia de l’autor i director de l’aclamat espectacle Operetta, Jordi Purtí.
L’espectacle començarà l’any al Teatre Condal, abans d’emprendre una intensa gira que els portarà al Festival d’Avinyó, i a fer temporada a França, Suïssa i Canadà.

Jordi Purtí (creador i director de l’espectacle) es forma en Mim i Pantomima a l’Institut del Teatre de Barcelona i durant cinc anys amb Els Joglars, on participa en la creació de Bye, bye Beethoven i Columbi Lapsus. Estrena 65 espectacles de diversos gèneres (text, clown, dansa, òpera…) rebent multitud de distincions i premis. Els seus èxits més recents són Hop!era i Operetta, que es troba de gira per Europa després de fer temporades al TNC, Victòria, Poliorama i Theatre Antoine de París.

L’Orquestra de Cambra de l’Empordà, orquestra de corda fundada l’any 1989 a Figueres, celebra enguany el seu 25é aniversari. Dirigida pel seu fundador, i director musical del projecte, Carles Coll, l’OCE basa el seu repertori en temes des del classicisme fins a la música contemporània, posant especial èmfasi en les obres de compositors catalans. Ha viatjat per cinc continents portant la música catalana a 44 països. Amb ‘Concerto a tempo d’umore’ fan un pas endavant en la seva trajectòria, i marquen un camí de futur per a continuar escampant la música a través de nous formats.

Tràiler de l’espectacle:

Amplieu aquesta informació AQUÍ.