Concert especial pels 10 anys d’INSPIRA

El proper 28 d’octubre la sala [2] de l’Apolo acollirà un concert per a celebrar els deu anys del grup Inspira.

Ha plogut molt des que Jordi Lanuza va començar a assajar amb Àlex Martínez i Darío Vuelta aquelles cançons que acabarien formant “Cova Placenta”, el primer disc del grup, produït per Santi Garcia, que no va veure la llum fins l’any 2008 publicat per Cydonia. Ja en aquell període inicial es van sumar al projecte Cristian Diana i Fer Acosta, que s’han mantingut des de llavors a la banda.

Al llarg d’aquests anys són molts els que han col·laborat amb el projecte d’Inspira, col·laboracions que trobem a discs com “Escapistes” o “Amunt” (produïts per Pau Vallvé i editats sota el segell Amniòtixc) i fins arribar al seu darrer disc “Greta” (Bankrobber, 2015) i la incorporació del bateria Xavi Molero “Mole”, que tanca la formació actual.

El concert l’obrirà l’Ariana Abecasis a les 20:30 h, i tot seguit pujaran a l’escenari els Inspira amb una nit carregada de sorpreses i moments emotius.

inspira_greta_portada

Inspira – Al meu davant

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.