Altres llengüesGeneralMúsica del País Valencià

‘COMO QUE NADA OCURRIÓ’ NOU TREBALL DISCOGRÀFIC DE LA BANDA VALENCIANA PETIT MAL

La banda valenciana Petit Mal acaba de presentar el seu nou treball discogràfic anomenat ‘Como que nada ocurrió’ (Discos Sféricos). 

Portada del disc Como que nada ocurrió – Petit Mal

Després d’estrenar un primer avançament, el single ‘Water of Snow’, el passat divendres va publicar un nou conjunt de belles cançons pop i folk.

La formació liderada per Suso Giménez es confirma com una de les bandes destinades al podi de millors propostes nacionals de 2024. Adobat en diverses bandes des dels quinze anys, Suso és un artesà de les cançons pop-folk inspirat tant en Sufjan Stevens, Iron & Wine com Dawn Landes. Però, també, en la Velvet, Reed, Bowie, Dylan, Iggy Pop o Neil Young.

Fins al moment Petit Mal ha publicat diversos treballs discogràfics: ‘Finlandia’ (2005, Discos Sféricos), ‘Me conoces bien’ (2008, EP), ‘Visiones Finlandesas’ (2015), on onze artistes valencians celebren els deu anys del seu disc de debut, i ‘Andar sobre hielo frágil’ (2018, Discos Sféricos). Aquest va ser considerat un dels 15 millors discos nacionals pel programa de ràdio Los 39 Sonidos. L’últim dels seus discos publicats va ser ‘Páramo’ (2018, Discos Sféricos), un àlbum que va aconseguir el segon lloc nacional de millor disc en 2021, també pel programa radiofònic Los 39 Sonidos.

Videoclip: Haré como que nada ocurrió – Petit Mal

Font del text: Alicia Música