‘Comissió de Festes’ és el nou senzill de Projecte Mut

El grup eivissenc Projecte Mut presenta tercer senzill del seu nou treball discogràfic ‘Col·lecció de Satèl·lits’. Després de la bona acollida de la seva declaració de desamor a No t’estim i de transportar-nos a la seva Eivissa natal amb la màgia de L’hort, ara mostren la seva vesant més alegre amb aquest tema dedicat a les festes majors d’arreu, ‘Comissió de Festes’.

Comissió_Festes

Un cant positiu amb tocs llatins on els Projecte Mut es mostren molt festius i que conté el seu reconegut sabor mediterrani, amb instruments com l’acordió, l’ukelele i d’altres menys habituals a les seves gravacions com és el cas del trombó. Després de molts anys rodant per pobles i barris d’arreu amb la seva música, han volgut dedicar una cançó a les festes majors i a les comissions de festes per tota la feina que fan, tan important al món la música, i sobretot, tan necessària avui dia per seguir mantenint viva la identitat cultural dels pobles.

Un tema que anima a sortir al carrer amb un somriure, a cantar i a ballar amb la gent que t’envolta. A fer pinya i sobretot, una cançó que reflecteix a la perfecció el que es l’estiu, les festes majors i l’harmonia d’un poble amb les seves tradicions. Ara que arriba la calor toca deixar de banda la tendresa de L’Hort i sortir a gaudir de les nostres viles amb Comissió de Festes.

El videoclip del tema serà, amb l’ajuda dels pobles que s’hi vulguin sumar, un fidel reflex de cultura popular i festa.

D’altra banda, Projecte Mut rebrà un premi molt especial el proper 25 d’Abril a Eivissa. L’Institut d’Estudis Eivissencs (IEE) els hi atorgarà la Menció Producció Cultural Sant Jordi pel seu ‘Col·lecció de satèl·lits’.

PROPERS CONCERTS CONFIRMATS:
 10 d’Abril: BARCELONA Antiga Fàbrica Damm 21H GRATIS – Concert DISC CATALÀ DE L’ANY RNE4
 09 de Maig: VIC Sala Pasternak (Manel de Pedrolo 5) HORA i PREU: Per confirmar
 10 de Maig: LLEIDA (Lloc i hora per confirmar)
 16 de Maig: GIRONA (Lloc i hora per confirmar)
 17 de Maig: EIVISSA – Puig d’en Valls (Lloc i hora per confirmar) - ENTRADA GRATUÏTA
 06 de Juny: FORMENTERA (Lloc i hora per confirmar) - ENTRADA GRATUÏTA
 26 de Juliol: CASTELLOLÍ (Anoia) Nit a la fresca – Església de Sant Vicent (en acústic) 
 Hora per confirmar.
 03 d’Agost: EIVISSA - Festes de la Terra – Parc Reina Sofia (Hora per confirmar)
 ENTRADA GRATUÏTA
 30 d’Agost: EIVISSA - Sant Agustí – (Lloc i hora per confirmar) ENTRADA GRATUÏTA
 
Més informació: www.projectemut.com
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.