Recordem

Comença el Festival Reus és flamenc

`Reus és Flamenc´, és una nova proposta musical i artística que ens arriba de la ma d’Empenta Cultural amb la direcció artística de Tres por Medio, és un festival que neix bàsicament de la il·lusió i l’afició d’una sèrie de persones per una música, el flamenc. El cicle tindrà lloc del 4 al 13 de desembre al Centre d’Art Cal Massó.

Flamenc

El Festival Reus és flamenc va començar ahir dijous 4 de desembre a les 20.00 h amb una xerrada-col·loqui a càrrec de Tomás Sainz, estudiós i controvertit divulgador del flamenc, artista, publicista i personatge carismàtic de la ciutat, és va parlar de la importància del flamenc, al llarg de la història i a la ciutat de Reus. Tot seguit es va poder visionar l’últim documental que va deixar enregistrat el genial cantaor flamenc Enrique Morente, una representació del seu particular homenatge a Picasso i un document únic per valorar la magnitud de la seva obra.

Dins el cicle hi destaquem per avui divendres dia 5 l’actuació de Josep i Paco de Mode amb la formació `Gitanos de la R.A.E.´, demà dissabte hi haurà `Del territorio al repertorio´, amb Juan Manuel Mora i Alberto Marín, el dissabte 13 hi actuaran els reusencs `Alquímia Flamenco´.

Per ampliar aquesta informació cliqueu AQUÍ.

Comment here