‘Coloms’ és el disc de debut de Capità Pilgrim

‘Coloms’ (No Me’n Records, 2016) és el disc de debut de Capità Pilgrim, trio de indie rock de Barcelona, que divaga  entre la cançó protesta, les progressions instrumentals i certa dosi de punk.

Fins fa ben poc Jordi Morata es feia dir Billy Pilgrim, una espècie de cantautor punk que mai sabia ben bé on era, ara amb la incorporació de Pablo Rios al baix i Marc Tormo a la bateria, les cançons han mutat cap al grunge (Screaming Trees, Truly) i l’emo bo del 90s (Texas is the Reason, Jawbreaker), amb certa tendència cap al postrock i sempre amanit amb girs més folk.

Capità Pilgrim és el resultat del seu pas per moltes bandes, ara amb ‘Coloms’ ens trobem amb un disc que inclou deu cançons que ens mostren l’estat d’ànim del seu autor i de les oscil·lacions viscudes els darrers anys, parlen de la l’anomenada “Crisi”, sobre l’atur, la resistència i la resiliència, la solitud i, sobretot, com d’ocells, molts ocells.

Capità-Pilgrim_Coloms

CAPITÀ PILGRIM
Coloms
No Me’n Records, 2016

  1. Pigmeus
  2. Juny Juliol Setembre
  3. Danses
  4. Bufa
  5. Nosaltres
  6. Pingüins
  7. Rémi
  8. El Vent
  9. Zombi
  10. Coloms
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.