Coinspiracions, nou disc de Joan Amèric i Andreu Valor

Coinspiracions és el nou disc i espectacle conjunt dels cantautors Joan Amèric i Andreu Valor. Una conspiració de dos inspiracions armades de guitarres, paraules i veus que van trenant-se quasi per sorpresa amb total complicitat.

coinspiracions

L’espectacle es va estrenar a Alzira el 23 de juliol de 2015 i ara, després d’uns quants concerts junts, s’ha materialitzat en un CD. Un concert fortuït que té com a resultat una gira sencera. Una conspiració de dos inspiracions armades de guitarres, paraules i veus que van trenant-se quasi per sorpresa amb total complicitat. Joan Amèric i Andreu Valor, dues veus cantant versos poètics entrellaçats, sense perdre mai l’essència que caracteritza els dos cantants per separat.

Al llarg del disc es van alternant cançons de l’un o de l’altre. De Joan Amèric, trobem títols com ara “Perquè sóc poble”, “Llavis de sal” o “Què més podria dir-te”. D’Andreu Valor, èxits com “No sé odiar però vull” o “Mai no dubtes”. Així mateix, també aprofiten el privilegi que els brinda l’aventura per aclamar-se davant Vicent A. Estellés i Ovidi Montllor amb el clàssic “M’aclame a tu”, o per llençar una abraçada al poble grec reinterpretant “Vaixell de Grècia”, de Lluís Llach.

L’evolució d’aquest projecte la marcarà el destí. La finalitat a dies d’ara és desconeguda. El que ja no ens és desconegut, car ens ha arribat ben endins, és aquest disc dolç i delicat, mostra i síntesi perfecta de dues carreres destacades del nostre panorama musical.

El concert de presentació tindrà lloc el dia 27 novembre a les 20:30h al Teatre Micalet de València.

El disc estarà disponible en format físic el dia del concert de presentació i en descàrrega digital a partir del 30 de novembre.

Font: Mésdemil
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.