Clownia Festival, 2 i 3 de maig a Sant Joan de les Abadesses

Avui dimarts Txarango ha presentat el naixement del Clownia Festival, certamen del que n’és l’organitzador, coincidint amb la publicació del seu segon disc, ‘Som riu’, que sortirà el proper 18 de març.

clownia_festival

Durant els dies 2 i 3 maig a Sant Joan de les Abadesses, el Ripollès ,es donarà cita una mostra de lo bo i millor de la música d’arreu del país.

Entre d’altres, el festival comptarà amb les actuacions de La Troba Kung-Fú, Bonobos, Els Catarres, Buhos, Itaca Band, Strombers, Orxata, Cesk Freixas, Sra Tomassa, Dj OGT.

El festival tindrà tres escenaris: ‘Escenari La Plaça Major’ hi haurà concerts gratuïts matinals, ‘Escenari Àgora’, on es faran els concerts de tarda i ‘Escenari Principal’ amb concerts nocturns a càrrec dels grups més destacats i que tindrà una capacitat per a 3.500 persones. Els abonaments pels dos dies més zona d’acampada es posen a la venda avui dimarts a un preu de 27 euros.

Voleu ampliar aquesta informació?
 www.clowniafestival.cat

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.