Cloenda del 44è Festival Internacional de Música de Cadaqués

festival-cadaques-2015-Jordi-ColomerEl 44è Festival Internacional de Música de Cadaqués, es clou amb les entrades de Miguel Poveda exhaurides, i amb gran èxit de públic en tots els concerts.

Tal com va passar amb els concerts de Andrea Motis & Joan Chamorro Group, The Jazzcare All Stars i Christian Zacharias amb l’Orquestra de Cadaqués, Miguel Poveda també va penjar ahir el cartell d’entrades exhaurides en el concert de cloenda d’aquesta 44ena edició d’Es Festival de Cadaqués, en que la mitjana d’ocupació ha superat el 83% i amb quatre dels 10 concerts de pagament al 100% i amb una àmplia participació en els concerts gratuïts de petit format i les diverses activitats programades.

Es Festival, que va començar amb un concert de Christian Zacharias amb l’Orquestra de Cadaqués el 2 d’Agost, ha anat oferint diàriament concerts i activitats, tant de pagament com gratuïts, combinant propostes diverses entre els diferents escenaris i espais programats. Malauradament la climatologia especialment incerta aquest estiu, ha impedit la celebració del concert de Joan Dausà i Cèlia Pallí a Sa Conca.

El concert de Miguel Poveda va ser sens dubte el que va tenir més acceptació, doncs hores abans ja s’havien exhaurit les entrades. Poveda va oferir un concert a Sa Conca on va mostrar gran part de les seves aptituds musicals, des de la seva formació com a cantautor flamenc passant per la poesia i la copla, convertint-lo així en un espectacle dinàmic i variat ple d’emocions. L’acompanyen Chicuelo a la guitarra i Antonio Coronel a la percussió, portant la direcció musical, en gran part, el mestre Joan Albert Amargós. Un concert “Para la libertad”. Christian Zacharies amb l’Orquestra de Cadaqués també va exhaurir les entrades hores abans del seu concert a l’Església de Santa Maria de Cadaqués, que era l’inici de la 44ena.

La participació i acceptació del públic ha fet que, definitivament Es Festival de Cadaqués s’integri en la vida de la vila durant la primera quinzena d’Agost, esdevenint un element fonamental en la rica i extensa proposta cultural que ofereix Cadaqués als seus visitants.

Text: Font oficial del Festival Internacional de Música de Cadaqués