CLAMS, música per la inclusió

Clams és una banda de pop catalana formada per una coral de nois i noies amb capacitats especials/diversitat funcional i alguns músics i cantants de bandes de l’escena musical independent de Barcelona (Maika Makovski, Pool, El Teatre Magnètic, Mery Lemon, Soon).

Després de l’èxit obtingut amb el projecte Música per a la Inclusió, basat en la col·laboració dels nois i noies de la Coral de l’Escola d’Educació Especial Mare de Déu de Montserrat, del Guinardó, amb el grup Pool quan els van acompanyar en la gira de presentació del seu disc.

Primer treball discogràfic

Enregistrat als estudis La Casa Murada ha comptat amb la col·laboració en una de les cançons de la cantant Clara Luna, han editat un primer EP, autoproduït i distribuït per DiscMedi.

Com a banda formem part del projecte Música per la inclusió amb l’objectiu d’aconseguir canviar la mirada cap a les persones amb discapacitat/diversitat funcional tot visibilitzant les capacitats i fer de pont cap a la inclusió social d’aquest col·lectiu.

Primer Videoclip / A sobre d’un coet

Més informació sobre Clams:
 Web: www.clams.cat
 Facebook: www.facebook.com/musicaperlainclusio
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.