‘Ciutat a cau d’orella’, nou disc de Pau Alabajos

Ciutat a cau d’orella (Bureo Músiques, 2018) és el nou treball discogràfic del cantautor Pau Alabajos. El disc és un homenatge al poeta Vicent Andrés Estellés l’any que es compleix el 25è aniversari de la seva mort.

Ciutat a cau d’orella és el setè disc del cantautor de Torrent, el nom del disc tampoc és causal perquè és el nom que Estellés va donar al seu primer poemari, publicat l’any 1953.

El disc està format per dotze cançons de poemes extrets de diversos llibres i compilacions de versos de Vicent Andrés Estellés, en ell, vol reivindicar la modernitat i la vigència del poeta.

Aquest nou treball de Pau Alabajos va ser enregistrat al llarg dels mesos de juny i juliol de 2017 als estudis Blind Records de Barcelona.

La presentació oficial del disc ‘Ciutat a cau d’orella’ serà al Teatre Micalet de València els dies 27 i 28 de març. No és casualitat que el dia 27 coincideixi amb el 25 aniversari de la mort de Vicent Andrés Estellés.

El primer single amb videoclip del nou disc s’anomena Postal’, adaptació musical d’un poema inclòs al Llibre de meravelles’, que parla de la ciutat de València.

Pau-Alabajos_Ciutat-a-cau-dorella_Portada

Pau Alabajos – Postal

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.