Cicle NU – Cançó d’autor al MEAM

MEAM

NU és un cicle de concerts que neix de la necessitat de reivindicar la Cançó d’autor com alguna cosa més que algú tocant la guitarra i cantant. Creiem en la poesia del arranjament musical, que es veu suggestionat en el text i que aporta una dimensió extraordinària a la cançó, convertint-la en una obra única.

Música d’arrel folk amb tamís pop-rock i esperit trencador i visionari. Una programació musical coordinada pel músic i productor Jordi Bastida i La Buena Aventura Musical.

El cicle, que durant aquest primer trimestre tindrà lloc al MEAM (Museu Europeu d’Art Modern) de Barcelona, planteja un concert NU, de caràcter acústic i amb molta proximitat amb el públic. Un espectacle íntim per un nombre reduït de persones on la màgia d’aquesta nuesa musical i l’encant de l’espai en seran els protagonistes. Es realitzarà un divendres al mes al vespre, i hi haurà dues actuacions: un artista debutant durant 30 minuts i seguidament l’artista principal, amb una durada d’una hora. Els encarregats d’obrir el cicle seran The Crap Apples i Ramon Mirabet el proper 17 d’Octubre.

Programació Octubre – Novembre – Desembre

Divendres 17 d’octubre a les 21:00 h.

The Crap Apples Pop amb caràcter teenager però de maduresa evident. Tot i la seva joventut, les seves composicions son propies d’un grup consolidat i experimentat. Ens oferiran un recital amb una mostra de els cançons que formaran part del seu primer disc.

Ramon Mirabet Un dels cantautors emergents del moment. Presenta ‘HappyDays’ un disc despietadament emocionant. Bones composicions amb arranjaments delicats i precisos, amb una veu que surt de els cendres i embolcalla amb elegància totes les cançons. La seva música és una barreja d’energia desbocada, melodies de vellut per sentir a cau d’orella i passió per les coses senzilles i cuidades al mínim detall.

Divendres 14 de Novembre a les 21:00 h.

Marta Pérez És la cantant i co-compositora dels Acousters. Es presenta en solitari per fer un tast de els seves noves composicions. Cançons amb essència dels 90 on no perd l’esperit visionari.

Cece Gianotti Músic canadenc residentt a Barcelona. Presenta el seu darrer disc ‘Escape’. De sonoritat madura i consolidada, et transporta a la música dels cantautors nord-americans que van un pas per davant de la resta. Amb una perspectiva visionaria que el converteix en un dels més importants de l’escena barcelonesa.

Divendres 19 de Desembre a les 21:00 h.

Ari Abecassis Cançó d’autor amb força i delicadesa. És una estudiant de piano destacada en música clàssica i contemporània del ESMUC. ‘El meu univers’ és un EP on trobem molt bones cançons amb una clara tendència al pop colorista que recorda a Bon Iver o Patrick Watson.

Juliane Heinemann Presenta ‘True Gods’, un dels millors discos de cançó d’autor dels darrers anys a Barcelona. Melodies pop amb harmonies que fan incursions all jazz modal, junt a l’àcid tractament de les guitarres elèctriques, bateries, sintetitzadors que ens apropen a la música electrònica, i per suposat, la seva veu estripada i delicada. És emoció i intel·lecte.

Més informació AQUÍ

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.