Che Sudaka publica el single ‘La risa bonita’ feat Manu Chao

El proper divendres 10 de novembre arriba l’esperada publicació “Almas Reveldes” (Cavernicola Records/Maldito Records, 2017), el nou àlbum de Che Sudaka grup colombià-argentí de Barcelona.

Che Sudaka
Che Sudaka – Foto: Imatge promocional del grup

El passat dimarts 31 d’octubre es va publicar el primer single del disc a les plataformes digitals “La risa bonita” feat. Manu Chao, aquest va venir acompanyat d’un videoclip, dirigit pel productor argentí Julian Gil.

“La risa bonita” és una cançó que dóna fe del poder rebel i transformador del riure en una societat marcada per sentiments negatius com la por, la solitud i la resignació. Che Sudaka i Manu Chao, el seu gran amic i convidat especial en aquesta cançó, no tenen dubte sobre la importància de l’alegre rebel·lia: “Y cada día me rio, porque si no me muero!”. I així ens ho fan sentir i ballar amb la seva cúmbia alegre i reivindicativa.

Che Sudaka – La risa bonita

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.