‘Charlas con Fortuny & Conversant amb Fortuny’, de Fernando Mollá i Pep Macaya

El proper 4 d’abril de 2014 a les 19:30 de la tarda hi haurà la presentació del llibre ‘Charlas con Fortuny & Conversant amb Fortuny’, de Fernando Mollá i Pep Macaya a la Sala d’actes del Centre de Lectura de Reus.

charlasfortuny

Un escriptor despistat amb les seves fantasies, passejant per Reus en un matí solejat i sense ni tan sols adonar-se’n, es veu submergit en una fascinant història, que per impossible que pugui semblar, quasi que resulta creïble. El Condesito, baixant del seu pedestal i transformat en Marià Fortuny, emprèn amb ell una passejada per la ciutat. Li explicarà la seva història, la seva vida i fins i tot la seva obra i es perdran tots dos en el bullici de la gent juntament amb el transcorri del temps, recordant nostàlgies, dissorts i favors.

Silenciosament la seva consciència, la seva fantasia, la seva imaginació,… el seu malson, o potser el seu “Pepito Grillo”, l’anirà rescatant d’aquell univers per tornar-lo, ara sí ara també, al país dels mortals.

Aquesta és la primera vegada en què Mollá i Macaya, s’uneixen per desgranar la vida d’un il·lustre conciutadà com va ser Marià Fortuny, i ho fan amb una magnífica i original biografia novel·lada del pintor, en complir-se l’any de la commemoració del cent seixanta-cinc aniversaris del seu naixement.

Els autors:

Fernando Mollá, Ceuta 1953. És Coronel de l’Exèrcit, escriu habitualment atractives novel·les històriques, publicades sempre amb l’editorial Delibrum.

Pep Macaya, Reus 1958. En la tranquil·litat de la seva maduresa i submergit amb la màgica aventura d’escriure, comparteix fortuna amb Fernando Mollá en una bonica història que es debat entre l’irreal i el possible.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.