Cesk Freixas s’estrena en el món literari amb Paraules per a Gaeta

REDACCIÓ | 13/11/2013

Paraules per a Gaeta és el títol del llibre amb què el cantautor Cesk Freixas s’estrena en el món literari. Editat per la cooperativa editorial Tigre de Paper, veurà la llum divendres 15 de novembre.

«Gaeta és un carrer. Una mà, una idea, un dubte, una ciutat. Gaeta és el que vulguis que sigui. És decidir. És un terrat abans que marxi el sol, i dir alt que no volem morir. Gaeta és l’espai de temps que encara no hem viscut. El record, la memòria i el temps. I la calor que arriba per despullar-nos de la pena i el verí. Això és Gaeta. Per recordar-nos que prosseguim amb l’impossible.»
La nostra història explicada en centenars de petites històries, el dia a dia d’un poble explicat per un dels seus trobadors més joves. Paraula a paraula, ens aproparem a Gaeta, aquell poble mediterrani que queda entre la nostra terra i l’Ítaca que enyorem. En Cesk ens endinsa a la realitat quotidiana de les persones que pugnen per existir, per reeixir i per, algun dia, ser elles mateixes sense cap imposició. Aquesta és una història sobre un nosaltres possible.
Cesk Freixas va néixer l’any 1984 a Sant Pere de Riudebitlles (Alt Penedès), població on resideix actualment. Fill de família treballadora, és cantautor i ha editat quatre treballs discogràfics. Persona compromesa amb el país i la societat, és militant de l’esquerra independentista i transformadora dels Països Catalans. Va començar a cursar la carrera de Geografia a la Universitat de Barcelona. Tot i que inacabada, segueix interessat en estudiar-la a fora dels mapes. És un ferm defensor del valor social de la cultura, lluny de la contemplació, com a eina cooperativa per compartir coneixement i ideologia.

Fitxa tècnica:
Títol: Paraules per a Gaeta
Autor: Cesk Freixas
Editorial: Tigre de Paper
Col·lecció: FeraFerotge
Pàgines: 180
ISBN: 978-84-941664-1-9
Data de publicació: 15 de novembre de 2013
15€ | 12,75€ (sòcis/es)